superior

abajo

Fires i CongressosFormació

El Forum TurisTIC presentarà solucions per a la transformació digital de les empreses turístiques

Prop de mig centenar d’experts debatran a Barcelona com la tecnologia es pot aplicar en totes les fases d’un viatge en la sisena edició del Forum TurisTIC.

Es tracta del principal esdeveniment del sector a Catalunya, que se celebrarà a l’Auditori del CaixaForum de la capital catalana el 10 i 11 d’abril, organitzat pel centre tecnològic Eurecat i que compta amb la col·laboració implicació de Comunicatur.

Xavier Torra, president d’Eurecat, explica que l’esdeveniment abordarà “la incidència que poden tenir avenços com la robòtica, la intel·ligència artificial o el Big Data en un moment de canvis i de debat en el sector” i enguany es presenta “en un format innovador, que mostrarà a l’audiència com una família fictícia planifica el seu viatge a Catalunya amb l’ús de la tecnologia, que farà de fil conductor per les diferents ponències”.

En aquest sentit, un investigador d’Eurecat presentarà un projecte basat en Deep Learning per detectar tendències i preferències dels turistes mitjançant les etiquetes que fan servir a Instagram. També es parlarà sobre la importància de l’analítica de dades en un projecte amb Port Aventura i sobre les possibilitats de la Intel·ligència Artificial per fer un viatge a mida.

El Forum TurisTIC clourà amb una ponència sobre els nous perfils professionals en el sector del turisme que s’han generat gràcies a la tecnologia, i que passen per professionals amb una alt grau d’especialització i amb un perfil més tècnic.

Les inscripcions al congrés ja estan obertes i es poden realitzar gratuïtament al web de l’esdeveniment.

Articles relacionats

Back to top button