superior

DestinacionsFormació

Una Setmana Santa orientada a la muntanya i pendent de la meteorologia

Les previsions del sector turístic aquesta Setmana Santa desperten cert optimisme per les ocupacions superiors al 80% del conjunt de Catalunya amb una millor expectativa per a les zones d’interior i muntanya que a les de costa.

La meteorologia juga un paper important aquests dies i l’afluència de la clientela estarà condicionada al temps. Així les destinacions dels Pirineus se situen amb unes ocupacions del 95% i l’allotjament rural del 80%. L’oferta de neu pot allargar la seva temporada i té uns dies al màxim rendiment.

En el cas de les destinacions de litoral les ocupacions estaran en el 75%. Cal tenir en compte que per les dates d’aquesta Setmana Santa, que cau més aviat, algunes marques turístiques de costa tenen la major part de la seva oferta tancada. Les baixes temperatures d’enguany no animen als turistes a decantar-se massivament pel litoral.

La ciutat de Barcelona registra unes ocupacions inferiors a l’any passat, entre un 4 i 5% menys, però afronta aquests dies amb un optimisme moderat. Els hotelers de la capital catalana han fet una estimació d’ocupació del 80%. La ciutat segueix despertant l’atractiu entre els turistes estrangers i serà una de les més visitades d’Europa.

Articles relacionats

Back to top button