superior

Fires i Congressos

La jornada Treballa al Turisme aplega 1.500 persones a la Costa Daurada

Èxit de participació en la trobada empresarial i laboral organitzada a firaReus

La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) i la Cambra de Comerç de Reus han aconseguit posar en contacte una quarantena d’empreses turístiques de la Costa Daurada amb 1.500 persones aspirants a treballar en el sector.

La 6a Jornada ‘Treballa al Turisme’ s’ha celebrat a firaReus amb la col·laboració del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. A la Costa Daurada el sector del turisme és un dels pilars de l’economia i el que dona més possibilitats laborals, segons ha apuntat el president de la Cambra de Comerç de Reus, Mario Basora.

La presidenta de la FEHT, Berta Cabré, ha mostrat la seva satisfacció per “comprovar com tanta gent té interès a treballar al nostre sector”. Cabré ha recordat que “actualment, el 90% de les nostres plantilles tenen contracte fix”.

Segons explica la FEHT, el perfil del demandant de feina al sector turístic és molt divers, “hi ha assistit, tant estudiants que volen una feina per a la temporada estival, com també persones de totes les edats a l’atur i en situació de recerca de feina.” Els oficis més demandats a la jornada ‘Treballa al Turisme’ són: cambrer/cambrera de pisos, personal de manteniment, recepcionista, animadors i tots aquells relacionats amb la restauració, com cambrers o cuiners.

Articles relacionats

Back to top button