superior

Allotjament

Els hotels de Barcelona sensibilitzen els clients de la falta d’aigua

Arriba al Parlament de Catalunya la discussió de les piscines del sector turístic

El Gremi d’Hotels de la capital catalana ha decidit fer un pas més per fer front a la situació de sequera que viu Catalunya. Els establiments de Barcelona han creat uns materials informatius situats a totes les habitacions perquè els clients estalviïn aigua.

La campanya de conscienciació s’anomena “STOP, l’aigua és escassa, ajuda’ns a preservar-la”. L’objectiu és compartir amb els seus clients consells per a optimitzar el consum d’aigua durant la seva estada a l’establiment.

El Gremi d’Hotels de Barcelona ha distribuït entre els seus associats milers d’unitats dels elements físics de la campanya per situar a les habitacions, a més de suports digitals perquè l’exposin en pantalles i espais comuns de l’hotel.

Les recomanacions estan pensades per estalviar els consums d’aigua en el bany com per exemple prioritzant la dutxa a la banyera o tancant l’aixeta quan es raspallen les dents. El Gremi recorda que “el sector hoteler no està considerat un gran consumidor d’aigua, està plenament conscienciat i implicat amb el consum responsable i sostenible de l’aigua” i afegeix que “des de fa anys aplica i fomenta mesures d’estalvi i eficiència que han reduït un 40% el consum d’aigua diari a l’habitació”.

El Parlament català debat sobre les piscines

El PSC i Junts han demanat al Govern català que flexibilitzi la prohibició d’omplir les piscines dels hotels i càmpings aquesta temporada. Han presentat resolucions en el Parlament de Catalunya perquè el sector turístic no quedi asfixiat aquest estiu per les mesures que el Govern està aplicant per lluitar contra la sequera.

En sentit contrari s’han situat els grups de Comuns i la CUP que proposen aplicar propostes concretes que gravin al sector turístic i que tinguin restriccions sobre el consum d’aigua.

Articles relacionats

Back to top button