superior

Destinacions

La Costa Brava estrena una xarxa d’itineraris en aigües obertes

La Costa Brava ha posat en marxa les Vies Braves, una xarxa de 10 itineraris en aigües obertes on es podrà practicar esport i també altres activitats d’oci com immersions a pulmó lliure o fotografia marítima. Aquesta iniciativa és pionera al món i l’han impulsada el nedador Miquel Suñer i l’empresa Technojet en constatar la demanda nacional i estrangera d’aquest tipus de servei.

Aquestes rutes sumen 13 Km de longitud i passen per vuit municipis gironins —set costaners i un d’interior— , si bé l’objectiu dels promotors de la iniciativa és arribar a les 25 rutes l’any 2016.

Les Vies Braves s’obren al públic entre maig i octubre i, a més de la senyalització, inclouen serveis com taquilles i lloguer i venda de material tècnic.

Les localitats que compten amb Vies Braves són Sant Feliu de Guíxols i Palafrugell —on l’any passat ja es va fer una prova pilot— , Lloret de Mar, Platja d’Aro, L’Escala, Roses, Llançà i Banyoles, amb una ruta per dins l’estany.

El Patronat Turisme Costa Brava, la Diputació de Girona i els diferents ajuntaments de la zona també han col·laborat en la posada en marxa dels itineraris.

Articles relacionats

Comproveu també
Close
Back to top button