Empreses

Convocats els III Premis d’Enoturisme de Catalunya 2017

Fins el 8 de maig de 2017 està obert el termini de presentació de candidatures als III Premis d’Enoturisme de Catalunya 2017.

Aquests guardons tenen com a objectiu recompensar aquells projectes duts a terme per empreses i/o entitats relacionades amb l’enoturisme que hagin contribuït als interessos del sector enoturístic català i al posicionament, l’especialització, la innovació i la millora de la qualitat i la competitivitat de l’enoturisme.

Les tres categories a les quals es pot optar són: Allotjaments i restauració; Experiències i innovació; i Cellers. Tenint en compte la declaració de 2017 com a Any del Turisme Sostenible, el jurat dels guardons valorarà de forma particular aquelles actuacions que tinguin en compte i siguin respectuoses amb la sostenibilitat, en totes les seves vessants i dins del marc de l’enoturisme, i que ajudin a entendre la rellevància d’actuar amb criteris sostenibles.
Aquests guardons, iniciativa de la Taula d’Enoturisme de Catalunya, es lliuren en el marc de la Nit de l’Enoturisme, que l’any passat es va celebrar a la Catedral del Vi de Pinell de Brai. Des de la seva posada en marxa, els premis ja han reconegut un total de 13 iniciatives d’arreu del territori.

Aquesta és una de les accions incloses en el programa Enoturisme Catalunya amb el qual es vol situar el món del vi com un producte turístic de primer nivell a nivell internacional.

Aquí consulta tots els detalls per a la participació en aquests premis

Accés a la notícia dels Premis d’Enoturisme de Catalunya Edició 2016

Articles relacionats

Comproveu també
Close
Back to top button