superior

Empreses

Un grup suís compra Rumbo a Telefónica i Orizonia per 74 milions

Els propietaris de Rumbo, Telefónica i Orizonia, han venut cadascun el seu 50% de l’agència ‘online’ al grup suís Bravofly. L’import de l’operació puja a 74 milions d’euros i inclou la marca Viajar.com. Orizonia es desprèn totalment de les seves accions però continuarà com soci estratègic, requisit indispensable en l’operació i garantia per al nou propietari de la continuïtat dels acords subscrits per Rumbo.

Rumbo, fundada en el 2000, opera a Espanya, Portugal, Brasil, Argentina , Colòmbia i Veneçuela i té prop de 2 milions d’usuaris registrats. L’empresa suïssa amb aquesta adquisició operarà en més de 20 països. La suma de la facturació de Rumbo i Bravofly podria superar els 900 milions d’euros.

El president de Bravofly, Fabio Cannavale, ha assenyalat que l’adquisició de Rumbo "sumada a la nostra presència diversificada a Europa i al nostre focus estratègic en incorporar tecnologies punteres, ens permetrà brindar productes altament competitius, com per exemple paquets vacacionals personalitzats".

La multinacional suïssa, és propietària del web www.bravofly.com traduïda a 10 idiomes, entre ells l’espanyol, així com d’altres ‘online’ especialitzats en el sector, com ‘Volagratis.com’, ‘Viaggiare.it’, ‘Crocierissime.it’, ‘Bravocroisieres.fr’ i ‘Hotelyo.it’. Amb l’adquisició de l’agència de viatges ‘online’ Rumbo, la firma reforçarà la seva posició en el mercat espanyol.

[HOME]

Back to top button