superior

Destinacions

Creen un blog de turisme inclusiu per a les comarques gironines

Som Tots, és un blog que ofereix propostes turístiques de la Costa Brava i el Pirineu de Girona dirigit a persones amb diversitat funcional.

Els usuaris poden trobar serveis turístics inclusius. En aquests moments publica sis articles: «Descobreix les vies verdes accessibles», «Banyoles a l’abast de tothom», «Una visita teatralitzada i accessible a Ullastret» i «Platja d’Aro pictoritzarà per l’autisme».

El web, que compta amb el certificat d’accessibilitat AA, atorgat per l’organisme World Wide Web Consortium (W3C), està impulsat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Es tracta d’un blog trilingüe (català, castellà i anglès) que s’actualitza quinzenalment.

Som Tots està pensat per a persones amb discapacitats visuals, físiques o cognitives i el web s’adapta a les diferents situacions de qualsevol persona que es trobi en circumstàncies externes de difícil accés. A més de potenciar l’oferta de turisme inclusiu, vol conscienciar i informar sobre les bones pràctiques inclusives tant d’empreses com destinacions.

Enllaç al blog Som Tots: https://www.somtots.com/

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona publica el primer mapa de turisme accessible

Articles relacionats

Back to top button