superior

abajo

Allotjament

El millor hotel de platja d’Espanya

Un dels guardons més preuats per la indústria turística són els World Travel Awards. En la seva edició de 2019 han reconegut al millor hotel de platja de la costa espanyola.

L’’Oscar’ en aquesta categoria ha estat per a l’establiment Formentor, a Royal Hideway Hotel, situat a la costa nord de l’illa de Mallorca. Un prestigiós premi que situa a aquest allotjament en la primera línia a nivell internacional. El preu per nit en aquest hotel del Port de Pollença a les Balears costa uns 600 euros en temporada alta i uns 300 euros en la baixa.

L’allotjament té molta història a les illes, en 2029 complirà cent anys. Està situat en un dels enclavaments més destacats, en plena badia de Formentor, davant de l’illa del mateix nom, i disposa d’accés directe a una platja. La seva llarga història el situa entre els més luxosos i glamurosos de Mallorca. Compta amb una decoració que recorda èpoques passades, no en va en aquest hotel s’han allotjat des de Winston Churchill al Dalai Lama.

El grup Barceló es va fer amb el Formentor, a Royal Hideway Hotel al 2006. En l’actualitat està puntuat amb un 8,6 sobre 10 en Booking i un 4,5 sobre 5 en TripAdvisor.

Articles relacionats

Back to top button