superior

DestinacionsFormació

Abigail Garrido, alcaldessa de Sant Pere de Ribes, nova diputada de Turisme de la DIBA

En el darrer ple de la Diputació de Barcelona l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, ha pres possessió com a nova diputada del grup socialista i acte seguit ha estat nomenada diputada de Turisme de la Diputació, adscrita a l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç.

Garrido està adscrita al partit judicial de Vilanova i la Geltrú, el mateix del seu antecessor en el càrrec, Juan Luís Ruiz.

Abigail Garrido (Vilanova i la Geltrú, 1961) es mestra d’escola de professió. Va entrar a l’ajuntament de Sant Pere de Ribes el 1999, com a número tres de la llista socialista, encara que com independent. A la següent legislatura ja estava afiliada al PSC.

A l’any 2015 va passar a ser l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes i ha anat renovant la confiança dels seus habitants fins a l’actualitat, ja que ha estat reelegida pel mandat 2019-2023.

Entre les seves responsabilitats de govern destaquen les regidories en els àmbits d’Urbanisme, Hisenda, Via Pública, Recursos Humans, Desenvolupament Econòmic i Ocupació i Governació. També ha estat presidenta del Consell Comarcal del Garraf, des del 2019 fins al 2021

Per la seva banda, Juan Luís Ruiz ha estat escollit Diputat del Parlament de Catalunya en les eleccions de febrer, la qual cosa ha motivat que deixés de ser Diputat de Turisme a la Diputació.

Articles relacionats

Back to top button