superior

AllotjamentEmpreses

Google, el cercador d’allotjament

La cerca d’estades hoteleres s’ha incrementat com mai a Google. Les dades del navegador indiquen que les paraules “resort” i “hotel” han tingut el major creixement en anys al cercador als Estats Units.

L’interès pels hotels no sempre es transforma en reserva. La conversió en EUA és més alta que en altres mercats ja que l’acusat esgotament de la pandèmia està coincidint amb un alt ritme de vacunació. Els hotels nord-americans han tingut al febrer les millors dades d’ingressos per habitació dels últims 12 mesos. Sembla que comença a despertar la indústria turística al subcontinent nord-americà.

Coincidint amb aquest increment de les cerques d’hotels, Google dóna un impuls a l’opció de publicitat específica per a hotels. Ofereixen anuncis promocionats perquè els establiments impactin directament sobre els usuaris que estan decidint una estada o simplement busquen informació sobre destinacions o llocs geogràfics concrets.

Google donarà l’opció perquè l’anunciant mostri el preu del seu hotel i la seva disponibilitat en una posició destacada de la pàgina de resultats d’una cerca per condicionar la decisió final dels usuaris.

Articles relacionats

Back to top button