superior

EmpresesDestinacions

Les marques turístiques de la Diputació de Barcelona mantenen el seu compromís amb el turisme responsable

Un any més, les marques turístiques que impulsa la Diputació de Barcelona, Pirineus Barcelona, Paisatges Barcelona  i Costa Barcelona han mantingut el seu compromís amb el turisme responsable i accessible renovant la Certificació Biosphere.

La certificació Biosphere, amb la qual està fortament compromesa la Diputació de Barcelona, l’atorga l’Institut de Turisme Responsable i te com objectiu final el desenvolupament d’un turisme orientat a millorar la sostenibilitat de la província i del seu teixit empresarial.

I per fer-ho possible s’assumeixen els principis de gestió sostenible, desenvolupament econòmic i social, conservació i millora del patrimoni cultural, conservació ambiental, qualitat i seguretat i implicació del visitant.
A més de tot això, el segell Biosphere Destination millora el posicionament i la promoció internacional de les marques turístiques.

Les tres marques turístiques de la DIBA, sota el paraigua genèric de la marca “Barcelona és molt més”, van obtenir la Certificació Biosphere al juliol del 2017 i des de llavors s’ha anat renovant.

l’Institut de Turisme Responsable és una organització internacional que promou des de fa més de 20 anys el turisme responsable a tot el món. Es soci de l’Organització Mundial del Turisme (OMT) i del Global Sustainable Tourism Council (GSTC) i els seus criteris estan alineats amb el compliment dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides, en el marc de l’Agenda 2030.

Aquesta acció de la Diputació de Barcelona respon a l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible número 8 “Promoure el creixement econòmic sostingut, inclusiu i sostenible, l’ocupació plena i productiva i el treball digne per a tothom”  i al número 11 “Aconseguir que les ciutats i els assentaments humans siguin inclusius, segurs, resilients i sostenibles.”

Articles relacionats

Back to top button