superior

abajo

Mercats

El semàfor turístic del Regne Unit limita les expectatives de recuperació

Espanya i Portugal queden penalitzades per les autoritats britàniques que desaconsellen el viatge als seus ciutadans. Els situa en color ambre, com a mínim fins el 24 de juny, el que suposa que els turistes d’aquest país han de passar una quarantena a la tornada a casa.

El semàfor Covid del Regne Unit limita les previsions d’activació previstes per aquets mes de juny. Fins que no s’aconsegueixi el color verd les arribades dels britànics no es normalitzarà. Estaven dipositades bona part de les esperances de l’estiu en tenir una afluència molt important de turistes del Regne Unit.

La decisió del govern britànic de mantenir un semàfor pels viatges ha forçat a operadors d’aquest mercat a canviar també les seves previsions de vendre paquets a destinacions que no estiguin en color verd. Jet2, per exemple, ja ha anunciat que ajorna fins el mes de juliol el reinici de les seves operacions amb el maldecap que això pot comportar sobre clients i agències que tenien previst comercialitzar amb data de juny.

Articles relacionats

Back to top button