superior

Empreses

S’activen els parcs temàtics i d’atraccions

Els principals parcs temàtics del món es posen en marxa aquest mes de maig. PortAventura, igual que Disneyland a Califòrnia, obre les seves portes amb mesures de control sanitari i limitació d’aforaments.

A més, el 15 de maig coincidirà amb l’obertura de PortAventura World, el Parc d’Atraccions Tibidabo de Barcelona. Tots dos parcs han mantingut contactes amb les autoritats sanitàries catalanes per establir les mesures oportunes i iniciar ja la seva activitat garantint la seguretat. El Tibidabo tindrà una temporada 2021 molt especial amb la celebració dels 120 anys del Parc.

Entre les mesures acordades hi ha la reducció d’aforament, l’obligatorietat d’usar mascareta i guardar la distància de seguretat. En un comunicat, PortAventura World assegura que comptarà amb espectacles des del primer dia i que “torna amb un producte complet incloent les seves mítiques atraccions, com Shambhala, Red-Force de Ferrari Land o Street Mission”.

Pel que fa a l’oferta d’allotjament el resort de la Costa Daurada també obrirà el 15 de maig 3 dels seus 6 hotels tematitzats: Hotel Colorado Creek, Hotel PortAventura i Hotel Gold River. Des de l’inici de la pandèmia, PortAventura afirma que ha invertit més de 5 milions d’euros “per convertir-se en un espai segur”

Com en altres temporades el parc prepara algunes novetats. En aquest 2021 no destacarà cap inversió d’oci milionària. Es centraran en la presentació del nou personatge de Sesame Street, Big Bird, i un nou espai per conèixer a Shrek

En el cas del Parc d’Atraccions Tibidabo la novetat serà el telefèric La ‘Cuca de Llum’ que es convertirà en la porta d’entrada a les instal·lacions. Han renovat el seu disseny perquè aquest transport que dóna accés al parc es converteixi ja en una atracció que permeti gaudir més i millor de les vistes panoràmiques durant el trajecte.

Articles relacionats

Back to top button