superior

EmpresesFormació

Els 150 professionals més influents del turisme

Sergestur edita per segon any el llistat amb els 150 professionals més influents del sector turístic espanyol.

El llistat esdevé un pràctic “qui és qui” del món turístic estatal, que pretén posar en valor la tasca, experiència, recorregut professional i vàlua personal dels escollits. Així mateix, els 150 inclosos abasten pràcticament tot l’espectre de productes i serveis turístics del país, des de la mobilitat a l’oferta complementària, passant per l’allotjament, la intermediació, el marketing i la comunicació, la gestió cultural, la formació o la gestió de destinacions, entre d’altres.

Els criteris utilitzats per Sergestur (empresa especialitzada en la gestió i reposicionament d’actius immobiliaris turístics a les illes Canàries) per a realitzar la selecció han estat “les seves aportacions, per experiència demostrada, èxits professionals reconeguts, coneixement contrastat, casos d’èxit, fets realitzats, comunicació aportada, el carisma i el reconeixement per part de professionals del sector”.

Val a dir que, també per segon any consecutiu, el director institucional de Comunicatur.info i consultor especialitzat en la gestió de destinacions turístiques, Jordi Blanch Capellades, forma part del llistat esmentat com un dels 150 professionals més influents del sector turístic.

Articles relacionats

Back to top button