superior

Empreses

1.000 milions de dòlars de finançament extra per a Airbnb

La plataforma Airbnb segueix sumant inversors sense necessitat de sortir a borsa. En la darrera ronda de finançament ha aixecat fins a 1.000 milions de dòlars.

Els diners, aportats per part d’inversors que no s’han fet públics, han arribat en dues fases. Una primera fase, el passat mes de setembre de més de 500 milions i, en una segona, aquest primer trimestre amb prop de 500 milions més. Airbnb està valorada en 31.000 milions de dòlars.

La companyia ha utilitzat el recurs de la roda d’inversions en tres ocasions des de la seva creació l’any 2008. Segons informa Expansión, hauria recaptat 3.000 milions. Amb aquesta injecció econòmica dels inversors, més una línia de crèdit de 1.000 milions més, la plataforma pot continuar la seva expansió sense afrontar una sortida a borsa.

Una empresa de la mateixes característiques com és Uber tampoc ha sortit a borsa. En aquest cas es tracta de la major companyia nord-americana no cotitzada, valorada en 68.000 milions de dòlars. La plataforma de lloguer d’habitacions, per la seva banda, és la segona no cotitzada més important als Estats Units.

Els experts econòmics recorden que en el cas d’Airbnb, a més, és tracta d’una empresa que ja l’any 2016 va entrar en rendibilitat amb un ebitda positiu.

Articles relacionats

Back to top button