Destinacions

Objectiu: Catalunya és una destinació segura

Els missatges dels governs de França, Alemanya, Bèlgica i Regne Unit desaconsellant fer turisme a la península i especialment a Catalunya preocupa molt al sector. L’Agència Catalana de Turisme ha activat una estratègia per intentar combatre aquesta imatge negativa que s’està traslladant sobre Catalunya com un territori d’alt risc de contagi de Covid.

L’empresariat tenia esperances de poder fer una temporada turística acceptable i ara l’agència de promoció turística catalana ha anunciat que “maximitzarà esforços en la promoció de la destinació Catalunya al mercat domèstic i espanyol” per aconseguir captar turistes més fidels. També han activat accions als mercats europeus de proximitat.

El missatge estratègic que traslladaran les oficines de promoció a l’exterior de l’Agència Catalana de Turisme és clar: Catalunya és una destinació segura per viatjar i on es pot fer turisme amb tranquil·litat. Té implementats uns protocols sanitaris anti covid-19 sòlids que permeten controlar i vigilar el compliment de les mesures de seguretat per evitar la propagació del virus en allotjaments i serveis turístics. El sistema sanitari català està preparat tal com ho demostra el fet que el ritme de vacunació plena és el més alt d’Europa”.

La directora general de Turisme, Marta Domènech ho ha resumit així: “Des que va començar la pandèmia, la màxima prioritat del nostre ecosistema turístic ha estat la seguretat de les persones. Volem traslladar aquest missatge a l’exterior perquè el sector turístic està fent molt bé la feina i necessita reactivar-se”.

Articles relacionats

Back to top button