superior

DestinacionsTransport

A la venda els bitllets per al tren turístic “Barcelona és molt més” de les viles marineres del Garraf

Sortirà el 21 d’octubre de l’Estació de França i tindrà parada amb activitats a Vilanova i la Geltrú i a Sitges

Aquest tren turístic temàtic, amb capacitat per a un centenar de persones, sortirà a les 9:10 hores de l’Estació de França de Barcelona per fer la ruta “Viles Marineres” i tindrà parada a les dues principals ciutats del Garraf: Vilanova i la Geltrú i Sitges.

A Vilanova es visitarà el Museu del Ferrocarril de Catalunya, on es farà una degustació de dolços. Seguidament els viatgers aniran a la Confraria de Pescadors i a la Llotja de Mar, on hi haurà un tastet de cuina marinera i de vi del Massís del Garraf.

La segona parada del tren serà a Sitges on, després d’un temps lliure per dinar, es farà la visita guiada “Olor de Most” tot recorrent el centre i el barri antic. L’activitat s’acabarà al Centre d’Interpretació de la Malvasia, amb degustació de productes.

La tornada es farà des de Sitges a les 19:09 hores, amb destinació cap a l’Estació de França.

El preu dels bitllets amb les activitats incloses és de 50 euros per als adults; 20 euros per als infants de 4 a 13 anys i és gratuït per als de 0 a 3 anys. Es poden comprar directament a la pàgina temàtica del web de Renfe.

Aquesta és la segona ruta del projecte “Trens Turístics Barcelona és molt més” que impulsen conjuntament la Diputació de Barcelona i Renfe per promoure la mobilitat sostenible i els atractius turístics de la província.
Podeu veure la notícia publicada a Comunicatur AQUÍ.

La primera de les rutes es va poder fer el 13 de maig i el 10 de juny. Sota el títol “El Modernisme gurmet”, el tren va fer parades amb activitats a Mataró i a Canet de Mar.
Properament es programaran quatre altres rutes més d’aquest projecte.

En col·laboració amb la Diputació de Barcelona

Trens turístics temàtics per anar als principals atractius de la província de Barcelona

Articles relacionats

Comproveu també
Close
Back to top button