superior

Destinacions

Premiat un film del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona

El premi coincideix amb el reconeixement de les entitats i associacions del sector als diferents professionals de la demarcació

El sector turístic de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre ha realitzat un parell d’esdeveniments que, a més de reunir a la majoria de responsables turístics que han aprofitat per celebrar la recuperació, han servit també per reconèixer a diferents professionals i associacions de la província. D’aquesta manera es posa en valor la feina feta, les trajectòries al llarg dels anys per lluitar per una qualitat turística i l’esforç per innovar en diferents productes i establiments.
Al mateix temps, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha estat premiat per un vídeo que promociona mitjançant una bonica trobada familiar intergeneracional la gastronomia de la Costa Daurada.

El Terres Travel Festival es un certamen de cinema de turisme i viatges que enguany ha arribat a la setena edició. Te lloc a Tortosa i aplega produccions que incentivin la màgia del viatge
—especialment la descoberta d’entorns naturals— i que promoguin el desenvolupament sostenible. El festival ha premiat el film Plats que revelen els secrets del mar. Del mar a taulaCosta Daurada. El premi correspon a la categoria de Comunicació Turística – Productes turístics – Experiències autèntiques vinculades al territori.
El premi el va recollir
el vicepresident del Patronat de Turisme de la Diputació, Eduard Rovira, que va destacar que el treball mostra “una cuina que beu del llegat ancestral dels nostres mariners, una cuina que ha passat de generació en generació i que alhora ha sabut reinventar-se i que es reinterpreta per oferir també, amb noves expressions culinàries, el millor del nostre Mediterrani a taula”.

La producció s’emmarca en l’estratègia de promoció i comunicació de l’enogastronomia de la destinació. Cal recordar que ja fa uns anys que el Patronat aposta fermament per aquest  segment. Així a l’any 2020 va crear el primer mapa enogastronómico de la Costa Daurada, al qual van seguir diferents accions de promoció i comunicació d’aquest actiu turístic de primer ordre.

Vull veure el vídeo

2a Nit de les Estrelles de la FEHT

Foto dels premiats a la Nit de les Estrelles.
©FEHT

La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona va celebrar la segona edició de la Nit de les Estrelles a PortAventura Convention Centre. Aquest esdeveniment premia les iniciatives turístiques que han ajudat a dinamitzar la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.
Va ser un acte de reconeixements, però també de trobada, ja que hi van assistir més de 320 empresaris i professionals del sector turístic de la demarcació i diverses personalitats, com ara Àngel Xifre, delegat territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona; Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona; Santiago García-Nieto, president de la Confederació Empresarial d’Hostaleria i Restauració de Catalunya; Berta Cabré, presidenta de la FEHT, així com nombrosos alcaldes i regidors d’ajuntaments de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.

En els parlaments es va fer èmfasi sobre les dificultats per les que ha passat el sector i que ja es consideren superades, per la qual cosa es veu amb esperança el futur. Per això es va animar a tots els assistents a seguir invertint per millorar la qualitat de la destinació. També es va reivindicar que cal aconseguir que el complex d’oci Hard Rock acabi sent una realitat.

Es van entregar un total de deu premis, dos de l’Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre, dos de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, dos de l’Associació d’Apartaments de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, dos de l’Associació d’Agències de Viatge Receptives de la Costa Daurada, i dos més de la FEHT.

Podeu veure tots els premiats al web de la FEHT.

Sopar del 46è aniversari de l’AEHT

Foto de los premiats al sopar de la AEHT.
©AEHT

Per la seva banda, la Federació d’Associacions d’Empresaris d’Hostaleria de la província de Tarragona va celebra el seu sopar anual al Mas La Boella, a Tarragona. Hi van assistir 350 persones entre socis, treballadors, col·laboradors, partners i institucions. Entre les personalitats assistents van destacar el subdelegat del Govern d’Espanya, el delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya, la presidenta de la Diputació de Tarragona, el president del Port, els presidents de les quatre Cambres de Comerç i els alcaldes i alcaldesses de Valls, Salou, Reus, Vila-seca, Cambrils i El Vendrell.
En els parlaments es va destaca la importància de posar de relleu “l’Altre Costa Daurada”, la que engloba tot el territori, desestacionalitza i genera llocs de treball tots els dies de l’any.

El sopar també va servir per atorgar els premis anuals als millors hotels de la província de Tarragona. Es tracta d’uns nous premis que l’AEHT ha creat conjuntament amb Booking, la coneguda empresa de reserves d’allotjament.
El primer premi va ser per l’Hotel H10 Imperial Tarraco; el segon va ser per l’Hotel Tancat de Codorniu i el tercer es va atorgar a l’Hotel Casa Ceremines.

També es va homenatjar als associats amb més de 25 anys a l’entitat.

Teniu més informació al web de l’AEHT.

Articles relacionats

Comproveu també
Close
Back to top button