superior

Aeri

Nous vols directes Barcelona-Nova York

A partir del proper mes de maig, les possibilitats de viatjar amb un vol directe entre Barcelona i Nova York augmentaran gràcies a les noves connexions que han fet públiques les companyies Continental Airlines i American Airlines.

Des del 4 de maig i fins el 5 d’octubre de 2008, Continental Airlines ha anunciat la posada en marxa del seu segon vol diari i sense escales entre la capital catalana i l’aeroport internacional de Newark Liberty. El nou vol s’enlairarà d’El Prat a les 13h i aterrarà a Nova York a les 16.15h (hora local). La tornada serà a les 21.15h, amb arribada a Barcelona a les 11.20h del dia següent.

Per la seva banda, American Airlines també aposta per la connexió directa entre la capital catalana i Nova York i té previst inaugurar a finals del pròxim mes d’abril un vol diari entre El Prat i l’aeroport internacional JFK. Actualment, American ja disposa d’un servei diari directe entre Madrid i Miami.

Gràcies a aquestes noves connexions, a més, els passatgers que embarquin a Barcelona tenen la possibilitat de connectar amb desenes de destinacions a Amèrica i el Caribe que ofereixen aquestes dues aerolínies.

Back to top button