Hotels

El Gremi d’Hotels de Barcelona crea una central de reserves online

 www.barcelonahotels.es, el web corporatiu del Gremi, facilita un servei de reserves que incorpora els 371 establiments associats de la ciutat de Barcelona i el seu entorn.

El Gremi d’Hotels de Barcelona (GHB) pretén amb aquesta nova plataforma aprofitar les avantatges d’Internet a l’hora de fer una reserva en els hotels, hostals, pensions i apartaments agremiats a GHB. L’eina selecciona la disponibilitat d’habitacions en els diferents establiments i indica el preu final de l’operació amb tots els impostos inclosos.

Segons s’especifica a la pàgina web la reserva online no comporta cap tipus de comissió o despesa de gestió i el client fa efectiu el pagament directament a l’hotel. Per garantir la reserva el client ha d’introduir una targeta de crèdit que només rebrà un càrrec en cas que el client no es presenti a l’hotel sense haver anul·lat la reserva prèviament. GHB vol oferir als seus clients la garantia i la seguretat de ser una organització oficial a Barcelona per convèncer-los d’utilitzar aquesta central de reserves.

Back to top button