superior

EmpresesDestinacions

Es fusionen els ‘Convention Bureau’ de Turisme de Barcelona i la Diputació

Turisme de Barcelona i la Diputació de Barcelona han decidit integrar els seus respectius Convention Bureau -Convention Bureau (BCB) i el Barcelona Province Convention Bureau (BPCB)- en una sola entitat per reforçar la promoció del turisme de congressos, convencions i viatges d’incentius amb una visió territorial més àmplia

Amb aquest acord les dues institucions enforteixen encara més la seva cooperació per promoure turísticament tant la ciutat com les comarques de Barcelona. El nou BCB “compta amb més membres, més recursos i, en definitiva, més oportunitats per realitzar la seva tasca”, asseguren. Aquest convention resultant permet simplificar la relació amb els clients i organitzadors ja que ara es presentaran com un únic interlocutor i a més, augmentaran de forma considerable la seva oferta, ja que se sumaran altres ciutats i comarques.

“La integració de les dues oficines és una gran fita que potenciarà encara més Barcelona com una de les destinacions punteres a escala mundial en turisme de reunions i negocis”, assegura Christoph Tessman, director del BCB. Amb aquesta integració, els 18 membres del BPCB passen a formar part del BCB i la Diputació de Barcelona s’incorporarà al comitè i a l’equip tècnic com a membre de ple dret.

El turisme de reunions o negocis, que incorpora els congressos, convencions i viatges d’incentius, és considerat una activitat clau i de valor afegit per al territori. De fet, és el segment turístic que genera un major impacte en altres sectors de l’economia i, segons les últimes dades disponibles, deixen a Barcelona uns ingressos econòmics directes de 1.500 milions d’euros.

Articles relacionats

Back to top button