Empreses

2a temporada de “El debat de Comunicatur”

“El debat de Comunicatur”, l’espai televisiu del portal d’informació turística professional Comunicatur.info, acaba d’iniciar la seva segona temporada amb el president d’UCAVE, Rafa Serra, com a primer convidat.

L’alcalde de Lloret de Mar, Xavier Crespo; Javier Roig, director comercial de Finnair; l’expert en Turisme 2.0, Joan Gou; el president de l’Associació de Càmpings de Girona, Josep M. Pla; Ángeles Alonso-Misol, de Turisme de Bèlgica: Flandes i Brussel•les; i Manel Colmenero, d’Ocio Vital són alguns dels professionals que protagonitzen els debats d’aquesta segona temporada.

Després de la bona acollida que ha tingut aquest programa entre els professionals del sector, “El debat de Comunicatur” torna cada quinze dies amb nous personatges i nous temes sobre la taula. El programa s’emet pel Canal Català Maresme i també es pot seguir a través d’un canal propi a youtube (www.youtube.com/comunicatur), accessible des del portal Comunicatur.

El Debat està conduït per la periodista Carme Ayala i entre l’equip habitual de col•laboradors hi ha l’assessor turístic Jordi Blanch, director de la consultora Meta8, els periodistes Alfons Berruezo i Agustí Valls, i el director institucional de COMUNICATUR, Enric Domingo. Per aquesta nova temporada, s’incorpora la periodista Txell Fuguet, coordinadora del diari El Indicador de Economía.

A cada programa, un convidat respon les preguntes de COMUNICATUR i debat amb els col•laboradors sobre la seva visió del turisme i els diferents subsectors. Aquest programa és el primer d’aquestes característiques a Catalunya dirigit als professionals del sector turístic català. El Debat neix amb la voluntat d’analitzar la realitat i l’actualitat de la indústria més important del nostre país.

Comunicatur amplia la seva cobertura

Aquest estiu, el programa de televisió que emet COMUNICATUR va ampliar la seva cobertura fins arribar a més de 4 milions d’espectadors potencials a Catalunya.

El consorci audiovisual Comunicalia va oferir a gairebé 50 televisions locals i comarcals catalanes el programa “Debat Comunicatur.info”, produït per COMUNICATUR i la productora Wai Entertainment.

Algunes de les cadenes de televisió que el van emetre van ser: 25TV, televisió del Barcelonès, Televisió de Girona; Segre Televisió, Lleida TV; TV Manresa; Canal 10 Empordà; Canal Català La Selva, televisió de Lloret de Mar; TVM, televisió de Mataró; TV Sant Cugat del Vallès; Canal Català Vallès Oriental; Ascó TV; TV Ulldecona; Pirineus TV; eTV, Llobregat Televisió; TV Molins de Rei; Canal Català Girona Pla; Olot TV; TV del Ripollès; Canal Català Maresme, entre d’altres.

Back to top button