superior

abajo

Formació

El COI desaconsella que Barcelona sigui seu dels JJ.OO. d’hivern

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, proposarà no presentar-se als Jocs d’hivern del 2022 després de reunir-se amb el Comitè Olímpic Internacional a Lausana i detectar que els suports a la candidatura barcelonesa i dels Pirineus catalans té poc suport.

Els membres del Comitè haurien deixat clar a l’alcalde que les opcions de victòria són mínimes, en part, perquè la tradició dels esports d’hivern a Espanya és molt baixa. Trias planteja anunciar la renúncia oficial a la candidatura Barcelona-Pirineu 2022 un cop hagi contactat amb la resta d’alcaldes catalans implicats en el projecte als quals traslladarà la fredor que ha rebut per part del COI.

Algunes informacions no descartarien la proposta d’intentar-ho el 2026. El que sí està clar és que l’alcalde no estava del tot convençut per aquest projecte i no volia prendre la decisió sense el suport ciutadà. En aquest sentit, tal com va publicar Comunicatur, Trias tenia previst que els ciutadans de Barcelona decidissin en una consulta si es presentaven als JJ.OO. d’hivern.

[HOME]

Articles relacionats

Back to top button