superior

Destinacions

El Maresme vol ser destinació de turisme ‘Pet Friendly’

La Costa Barcelona Maresme aposta pels turistes que viatgen amb la seva mascota i per a això ha generat un espai web on ofereixen la informació necessària per planificar una estada en aquesta destinació acompanyat d’un animal domèstic.

Recullen propostes i plans per realitzar al Maresme amb la mascota. Identifiquen els establiments que les accepten, allotjaments i restaurants, i els centres d’atenció específics pels animals. També les platges habilitades i les formes de moure’s en transport per arribar a la comarca amb l’animal, ja sigui en cotxe, tren o avió.

El Consorci encarregat de la promoció turística de la Costa del Maresme està impulsant la indicació ‘Pet Friendly’ per fer més agradable l’estada amb els animals. Ha començat fent un llistat d’apartaments, càmpings, hotels, hostals, restaurants, cafès, guinguetes on les mascotes “són benvingudes”.

Un punt important quan es viatja amb la mascota és conèixer la normativa que afecta als animals. Per a aquells turistes que optin pel Maresme podran trobar al web una recopilació de tota la legislació vigent sobre mascotes que els facilitarà el seu coneixement.

I per ser una destinació amigable amb els animals també són necessaris els serveis específics per a ells. Per això en el web inclouen botigues d’accessoris i alimentació, perruqueria i estètica per animals, clíniques veterinàries, serveis d’urgència, residències i guarderies canines i fins i tot, passejadors i educadors.

Articles relacionats

Comproveu també
Close
Back to top button