superior

Destinacions

De l’Eurovegas a un resort xinès estil Marina d’Or

Catalunya estaria perdent opcions reals sobre Eurovegas perquè les negociacions del govern català es van iniciar tard. Fonts que han participat en les reunions amb els promotors americans diuen que les úniques opcions de Barcelona passen per l’excel•lent ubicació que s’ha ofert al complex, amb sortida al mar. Dos grups d’inversors competeixen ara amb Eurovegas per obrir un resort turístic de grans dimensions a Catalunya.

Entre aquestes inversions crida l’atenció el projecte liderat per un grup xinès que, segons han informat des de la Generalitat de Catalunya, tindria més punts de materialitzar-se que l’Eurovegas. El conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, ha confirmat que el projecte xinès “porta més avantatge” que la inversió nord-americana perquè Madrid fa més temps que hi treballa. Del tercer projecte, també de resort turístic, només se sap que comptaria amb promotors interns.

Segons ha desvetllat Mena, que ha pogut veure algunes maquetes del projecte xinès, es tractaria d’un resort turístic familiar “amb un toc xinès”. Aquesta inversió tindria un ritme més lent perquè els inversors, "que coneixen bé Catalunya i que són fanàtics del Barça", són més prudents, més pacients i s’ho prenen amb més tranquil•litat. El Govern català ha estat convidat per visitar les instal•lacions d’aquest grup a la Xina.

El diari La Vanguardia ha publicat que la proposta asiàtica es conformaria d’apartaments i instal•lacions de lleure, i citen fonts del govern que assegurarien que el model seria de l’estil Marina d’Or.

Esforç per millorar la imatge d’Eurovegas

Per contrarestar la mala imatge que està generant l’Eurovegas en sectors de l’opinió pública, en considerar una desviació del model turístic que necessita Catalunya, el Govern català s’afanya a aclarir que el 95% del projecte no té relació amb el joc i apostes dels casinos sinó amb el turisme de convencions. En aquesta línia també treballa el magnat de Las Vegas Sands Corp, Sheldon Adelson, que ha traslladat a Espanya als seus responsables de comunicació per tal d’explicar les bondats del seu projecte als mitjans de comunicació de Madrid i Barcelona.

Back to top button