superior

DestinacionsEmpreses

Neix l’Associació de professionals de senderisme del Pirineu i les Terres de Lleida

La nova associació, presidida per José Luís Garcia, de l’empresa Camins de La Val d’Aran, té com a objectius integrar tots els empresaris del sector amb la finalitat d’enfortir el teixit empresarial mitjançant la promoció i la creació de serveis comuns basats en la pràctica del senderisme.

L’associació, a més de representar els interessos de les empreses del sector , també s’ha fixat com a objectius fomentar la pràctica del senderisme i crear canals informatius i formatius per als seus associats. També treballarà per la promoció i la comercialització de les activitats que duguin a terme les empreses, per fer del senderisme un actiu de primer ordre en l’oferta turística de natura de les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida.

“Davant l’actual moment econòmic -asseguren els seus impulsors -es fa necessari treballar per cercar l’excel•lència del nostre territori en l’àmbit turístic en estreta cooperació amb les diverses iniciatives empresarials que neixin dins de les comarques de Lleida, tant per captar i consolidar el públic procedent del mercat de Catalunya i del conjunt de l’Estat espanyol com també de cara al mercat estranger, que cada vegada es mostra més exigent i demanda una major professionalització que respongui a les seves expectatives”.

Poden integrar-se a l’associació totes les empreses de senderisme i/o ecoturisme, i empreses de turisme actiu que ofereixen en el seu catàleg un percentatge significatiu d’activitats específiques de senderisme. L’associació està oberta també als guies i als treballadors autòctons amb activitats vinculades amb el senderisme, els allotjaments turístics reglats que organitzin i promocionin l’activitat entre els seus clients, a més dels taxistes o altres empresaris dedicats a la mobilitat de visitants que tinguin lligams amb el senderisme.

Articles relacionats

Back to top button