superior

AAVV i TTOOEmpreses

El líder europeu de les agències de viatges online surt a borsa

Finalment Odigeo, el gegant europeu de les agències de viatges, s’ha decidit a debutar en la borsa. Serà a l’abril i la seva valoració rondarà els 1.500 milions d’euros. Amb marques com eDreams, Go Voyages i Opodo, la companyia té la seva seu directiva a Barcelona encapçalada pel seu conseller delegat, Javier Pérez-Tenessa.

Per a la seva sortida a borsa, desvetllada pel diari Expansió, el grup ha decidit rebatejar la seva marca com eDreams Odigeo. Analistes econòmics opinen que la potència d’Odigeo la podria situar com a candidata a l’Ibex 35. Odigeo és resultat de la fusió, culminada en 2011, de les tres principals agències de viatges online d’Europa: l’espanyola eDreams, la francesa Go Voyages i l’alemanya Opodo. Ara també inclou a l’agència online Travellink.

El grup està present en 42 països, factura més de 4.000 milions d’euros i compta amb una plantilla de 1.200 empleats. Odigeo vol ser un dels grans de la indústria online que actualment lideren grups nord-americans com Expedia, Sabre o Orbitz. Per aconseguir-ho Odigeo necessita guanyar tamnay sumant més empreses de viatges i aconseguint finançament.

Articles relacionats

Back to top button