superior

Aeri

Sorpresa per l’anunci de vols directes Índia – Barcelona

L’anunci de la companyia aèria índia Kingfisher d’obrir aquest mateix any un vol directe amb Barcelona ha causat sorpresa i certa expectació tant pel perfil del màxim responsable de l’aerolínia com per la manera d’anunciar-ho. La companyia encara no ha decidit si connectarà el Prat amb Nova Delhi o amb Bombai.

I és que Kingfisher és obra d’un multimilionari indi, propietari de la cervesa Kingfisher i ara també d’una companyia aèria, que passa estades a la capital catalana on amarra el seu iot de luxe. Un representant de Kingfisher va informar de la intenció de la companyia durant la visita d’una delegació espanyola a l’Índia encapçalada per la vicepresidenta del Govern, Maria Teresa Fernández de la Vega, sense aportar més detalls de l’operació. Falta per decidir, entre d’altres, si els vols sortiran des de Bombai, la capital econòmica i centre financer del país i que compta amb una població de prop de 12 milions d’habitants, o la capital oficial, Nova Delhi.

De concretar-se la decisió de l’aerolínia índia seria la primera i única connexió a Espanya i facilitaria l’apropament comercial i turístic. L’Índia és un dels dos gegants asiàtics juntament amb la Xina que alguns analistes consideren que revolucionaran el panorama del sector turístic al futur, tant pel seu potencial com a emissor com a destinació receptiva.

Un vol directe seria un revulsiu sense precedents i permetria treure profit a un mercat amb cert interès, principalment per a la ciutat de Barcelona. També permetria potenciar els vols intercontinentals del Prat, molt necessitat d’aquest tipus de connexions i veritable coll d’ampolla pel món del turisme que veu limitat el seu potencial de creixement en els mercats llunyans.

Back to top button