superior

Formació

Vilafranca organitza un màster en enoturisme

El proper mes d’abril comencen les classes del màster en Enoturisme per la Universitat de Barcelona que organitza el Patronat de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès. Els seus impulsors destaquen la importància d’aquest sector com a factor de desenvolupament local mitjançant la creació de nous llocs de treball i de nous equipaments.

Els objectius principals d’aquest màster són d’una banda capacitar professionals per tal que puguin desenvolupar-se satisfactòriament en el sector de l’enoturisme, ja sigui a cellers, museos, dissenyant programes per a agències de viatge o implementant estratègies per als ens de promoció. D’una altra, també es busca dotar d’una base teòrica aquells que el realitzin perquè puguin realitzar una anàlisi dels reptes que planteja el desenvolupament d’aquest producte a l’alça.

Introducció a la cultura del vi, patrimoni i territori; geografia del turismo del vi; agents, oferta i demanda; el paper i la gestió del turisme enogastronòmic; i el disseny de programes d’enoturisme són els punts forts que conformen el programa d’aquest curs. El màster es complementa amb unes jornades presencials que inclouen tallers de cates i maridatge, així com la visita a caves i vinyes, al museu Vinseum de Vilafranca, al conjunt històric d’Olèrdola i a Can Bonastre Wine Resort, entre d’altres propostes.

Professionals dels sectors turístic i vitivinícola que busquen especialitzar-se i personal de l’administracio que treballi en projectes relacionats amb el turisme enològic són alguns dels potencials alumnes d’aquest màster que dura fins el novembre d’aquest mateix any.

Articles relacionats

Back to top button