superior

AAVV i TTOOAllotjamentEmpreses

Les empreses turístiques catalanes, obligades a publicitar el número de registre

La Llei de Turisme de Catalunya ha incorporat algunes modificacions aquest 2014 que comporten noves obligacions a les empreses turístiques. La més destacada és l’obligació de que “el número d’inscripció en el Registre de Turisme de Catalunya (RTC) de les empreses i els establiments turístics ha de constar en tota mena de publicitat que els anunciï.”

Segons ha comunicat la direcció general de Turisme han incorporat un nou apartat a l’article 73 de la Llei de Turisme sobre el Registre de Turisme de Catalunya per tenir més eines que “augmentin l’efectivitat en la persecució de l’oferta il•legal d’allotjament turístic a Catalunya, específicament, en l’àmbit dels habitatges d’ús turístic i els establiments d’apartaments turístics”.

Tot i que l’administració catalana parla de combatre l’oferta il•legal d’apartaments i vivendes turístiques, la modificació de la llei afecta a tot tipus d’allotjaments i també a les empreses com les agències de viatges. Ara tots els establiments estaran obligats a incorporar en les publicitats, anuncis i accions de comercialització el número d’inscripció en el Registre.

La direcció de Turisme ha recordat que les empreses poden consultar el número d’inscripció al Registre de forma online a la Guia d’empreses. També recorda als habitatges turístics que la seva inscripció en el RTC la realitza d’ofici l’administració turística de la Generalitat de Catalunya.

Articles relacionats

Back to top button