superior

Mercats

L’emissor italià torna a Espanya

Els turistes italians recuperen la destinació espanyola com la preferida en els viatges a l'estranger

La tendència d’aquest 2022 d’Itàlia com a mercat emissor de turisme mostra que Espanya supera França i el Regne Unit en posicionament entre els turistes d’aquell país.

Els viatges dels italians a destinacions nacionals s’han recuperat aquest any, però en el període d’estiu s’accentuarà. Les connexions aèries s’han incrementat i fins i tot se n’han obert de noves, senyal de l’atractiu que té Espanya per a aquest mercat emissor. Aquest estiu hi ha programats més vols entre els dos països que a l’estiu del 2019. Turespaña preveu a més que les estades mitjanes dels italians s’incrementin i passin de 6,3 a gairebé 7 nits.

Els estudis de Turespaña diuen que la intenció més gran de viatge dels italians entre destinacions internacionals és Espanya. Un de cada deu enquestats la citen com a destinació per al viatge proper a l’estranger. I és que la mateixa enquesta revela que Espanya té l’índex de satisfacció de viatge més alt entre els turistes italians.

Espanya supera tant en intenció de viatjar com en satisfacció del viatge els seus principals competidors com són Grècia, França, Portugal i el Regne Unit. Es presenta un estiu turístic molt italià a Espanya.

Articles relacionats

Back to top button