Càmpings

Cala Gogo i Les Medes, entre els millors càmpings d’Europa

Els càmpings catalans continuen recollint premis internacionals que reconeixen la seva qualitat. En aquesta ocasió, dues prestigioses associacions alemanyes, l’ADAC i el DCC, han triat entre els millors camping europeus dos de la Costa Brava: el Cala Gogo (Calonge) i Les Medes (l’Estartit).

El Cala Gogo ja apareixia recomanat a la guia de l’ADAC, i ara ha estat distingit amb el Superplatz 2010, màxim guardó que atorga l’automòbil club alemany. Amb aquest reconeixement pel que fa a instal•lacions i serveis, Catalunya té 7 dels 8 càmping Superplatz que hi ha a Espanya. El lliurament s’ha fet en el marc de la fira CMT d’Stuttgart.

En el cas del càmping Les Medes, ha estat el Deutscher Camping Club qui l’ha triat com a un dels cinc millors establiments a Europa. El guardó es lliurarà durant la celebració de la fira Reise Camping d’Essen, el proper mes de febrer.

Aquests premis suponen tot un revulsiu per aquest sector. Tenint en compte que l’alemany és un mercat destacat per als camping catalans i que en els darrers temps ha patit un un lleuger descens, aquests reconeixements són especialment importants en un moment com l’actual.

Back to top button