superior

DestinacionsOrganismes / Política turística

Campanya de promoció turística en clau familiar

“We are Catalan”, “Wir sind Katalanen” i “Nous sommes catalans”. Aquests són els eslògans que ha triat la Generalitat de Catalunya pels seus nous anuncis de promoció turística a nivell internacional “amb la voluntat de transmetre el caràcter integrador dels catalans”.

Amb un pressupost de 2,4 milions d’euros –procedents dels ingressos de la taxa turística- la campanya està pensada pels mercats madurs, especialment el britànic, l’alemany, el francès, l’espanyol i el català.

A nivell internacional, els nous anuncis mostren famílies estrangeres parlant de les seves experiències a Catalunya i que les fan sentir “com a casa”. En el cas de l’Estat espanyol i Catalunya, els eslògans utilitzats són “Está en tu cabeza, está en Cataluña” i “Si ho tens al cap, ho tens a Catalunya” per transmetre la idea que tot allò que algú pot imaginar per passar unes vacances en família, ho trobarà a Catalunya.

La campanya s’emmarca en la iniciativa promocional Any del Turisme Familiar a Catalunya i té com a objectiu enfortir el posicionament de la destinació catalana com a lloc ideal per passar unes vacances amb nens. El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha destacat que “Catalunya és una de les destinacions favorites de les famílies europees” i ha explicat que “aquesta campanya referma la nostra aposta per un segment molt exigent que aporta un alt valor afegit. Volem posar en valor la magnífica oferta, els productes, els serveis i les propostes que Catalunya ofereix a totes les famílies del món”.

La campanya, en els seus diferents formats, dirigeix el públic cap al web catalunya.com on s’ha creat un espai per promoure totes les ofertes i activitats dirigides al públic familiar. La implicació i la col•laboració d’empreses, associacions i entitats del sector turístic català en l’Any del Turisme Familiar a ha permès que aquesta iniciativa promocional compti amb la participació de prop de 350 empreses i amb més de 1.000 activitats pensades pel públic familiar.

Pel que fa a l’evolució del turisme estranger, Puig ha afirmat que “està evolucionant de manera positiva i la previsió és d’aconseguir unes xifres turístiques destacades”.

Articles relacionats

Back to top button