superior

Fires i CongressosFormació

El 70% dels visitants del B-Travel han planificat les seves vacances en el saló

Amb prop de 200 expositors, la presència de totes les comunitats autònomes i 40 destinacions internacionals, B-Travel ha tancat l’edició 2018 confirmant-se com a gran plataforma de reserva de viatges.

Segons ha informat B-Travel, “el 70% dels visitants que han omplert durant tres dies al palau 8 del recinte de Montjuïc han tancat pràcticament les seves vacances a la sala, consolidant al certamen de Fira de Barcelona com la gran cita per als viatgers.”

El saló ha rebut la visita de més de 30.000 persones, superant en un 10% el nombre de visitants de la passada edició. Les destinacions de proximitat com Catalunya, Andalusia, Canàries, Balears, Euskadi o València han estat els més demandats a nivell espanyol mentre que Cuba, Xina, Índia, Itàlia, Japó, Perú o la República Dominicana ho han estat per viatjar a l’estranger.

Amb més de 40.000 degustacions servides, l’espai B-Delicious, en què s’hi han ofert més de 100 tapes del millor de la cuina espanyola i internacional, s’ha convertit en una de les zones més concorregudes. La directora de B-Travel, Marta Serra, ha explicat que “l’èxit d’aquesta edició posa de manifest l’evident recuperació del sector i les ganes de viatjar dels catalans”. Serra ha declarat que “els resultats de B-Travel confirmen l’aposta del saló pel turisme experiencial i posen en relleu que Catalunya segueix sent el principal mercat emissor de viatgers tant a nivell nacional com internacional”.

Articles relacionats

Back to top button