superior

Destinacions

Cadaqués, Puigcerdà, Sitges i Vielha formen la xarxa “Viles amb personalitat”

El dinamisme dels municipis turístics com Cadaqués, Puigcerdà, Sitges i Vielha-Mijaranels els ha portat a associar-se per trobar noves fórmules de promoció conjunta sota el projecte “Viles amb personalitat”. Com a primera acció ofereixen propostes de cap de setmana a cada població.

Les quatre viles han trobat un punt en comú que volen potenciar com a marca de qualitat i és la seva singularitat i la integració dels valors paisatgístics, patrimonials, històrics i gastronòmics. Volen aprofitar la imatge que tenen i les sensacions que transmeten com l’element central de turisme. Han creat un web (www.vilesambpersonalitat.cat) dirigit especialment al públic català amb el lema “Gaudeix-les amb els cinc sentits!”.

Aquesta associació, segons manifesten els impulsors, neix amb “la voluntat de convertir-se en una eina de referència i d’excel·lència en la gestió de les destinacions turístiques. L’alcalde de Sitges, Jordi Baijet, ha indicat que el projecte sorgeix de quatre viles que tenen més de 100 anys de turisme. “Calia que fessin un pas més” i aquesta “és una nova manera de captar el turisme” ha manifestat Baijet. L’alcalde de Sitges opina que aquesta xarxa és diferent, de sensacions, amb voluntat internacional i deixa la porta oberta a la incorporació d’altres municipis que concordin amb l’essència “Viles amb personalitat”.

La presentació oficial de la xarxa va tenir lloc al Saló Internacional de Turisme de Catalunya on va comptar amb un expositor propi amb la marca “Viles amb personalitat”. Els quatre alcaldes dels municipis implicats van participar en un acte conjunt de suport i impuls a la iniciativa: l’Alcalde de Cadaqués, Joan Borrell; l’Alcalde de Puigcerdà, Joan Planella; l’Alcalde de Sitges, Jordi Baijet; i l’Alcalde de Vielha-Mijaran, Joan Pau Perdices.

Back to top button