superior

abajo

Destinacions

El Bo turístic de la Comunitat Valenciana beneficiarà 100.000 clients

En només dos mesos, el Bo Viatge 2022 que ha llançat Turisme Comunitat Valenciana ha distribuït 11.500 bons i ha provocat 8.000 reserves per gaudir a la primera part de l’any, fins al 31 de maig.

El programa Viatgem Comunitat Valenciana està dotat amb 15 milions d’euros per subvencionar viatges al seu territori i augmentar el volum de negoci al sector turístic. Ofereix un 50% de descompte per a les estades curtes de dues nits amb un màxim de 400 euros i, un 60% de descompte sobre les factures d’estades de 5 nits o més on la subvenció pot arribar a un màxim de 600 euros.

Més de 1.000 empreses, entre agències de viatges i allotjaments turístics registrats per la C. Valenciana, estan adherides a la iniciativa. I són més de 66.000 persones les que estan inscrites per sol·licitar el Bo Viatge. Els càlculs de la Comunitat és que arribin a beneficiar-se fins a 100.000 usuaris.

El beneficiari d’un dels codis de descompte ha d’estar empadronat a un dels municipis de la Comunitat Valenciana i només podrà gaudir d’un bo per cada període de vacances. El sol·licitant haurà de formalitzar la reserva en un termini màxim de 7 dies.

Articles relacionats

Back to top button