Destinacions

El Bo turístic de la Comunitat Valenciana beneficiarà 100.000 clients

En només dos mesos, el Bo Viatge 2022 que ha llançat Turisme Comunitat Valenciana ha distribuït 11.500 bons i ha provocat 8.000 reserves per gaudir a la primera part de l’any, fins al 31 de maig.

El programa Viatgem Comunitat Valenciana està dotat amb 15 milions d’euros per subvencionar viatges al seu territori i augmentar el volum de negoci al sector turístic. Ofereix un 50% de descompte per a les estades curtes de dues nits amb un màxim de 400 euros i, un 60% de descompte sobre les factures d’estades de 5 nits o més on la subvenció pot arribar a un màxim de 600 euros.

Més de 1.000 empreses, entre agències de viatges i allotjaments turístics registrats per la C. Valenciana, estan adherides a la iniciativa. I són més de 66.000 persones les que estan inscrites per sol·licitar el Bo Viatge. Els càlculs de la Comunitat és que arribin a beneficiar-se fins a 100.000 usuaris.

El beneficiari d’un dels codis de descompte ha d’estar empadronat a un dels municipis de la Comunitat Valenciana i només podrà gaudir d’un bo per cada període de vacances. El sol·licitant haurà de formalitzar la reserva en un termini màxim de 7 dies.

Articles relacionats

Back to top button