superior

Destinacions

Sitges vol captar nòmades digitals

Turisme de Sitges ha iniciat una campanya de promoció per promoure’s com a destinació per acollir perfils professionals que poden teletreballar durant llargs períodes fora de les seves residències habituals.

Sitges es presenta com una ubicació que combina el temps de feina amb activitats d’oci i lleure a l’aire lliure una vegada finalitzada la jornada laboral. Els ‘Nòmades Digitals’ són professionals que tenen un poder adquisitiu mig-alt que poden exercir la seva feina fora de l’oficina en períodes que pot arribar a ser superiors a les tres setmanes. “Són un segment en augment i complementari al turisme de negocis, un dels grans afectats per la pandèmia a Sitges”, comenten des de la regidoria de Turisme de Sitges.

La campanya se centra en captar professionals/turistes de la resta de Catalunya, Espanya, Regne Unit i França. La publicitat estarà activa fins la Setmana Santa i han previst impactar en els suports digitals de National Geographic Viajes, al diari The Times del Regne Unit, i a Le Figaro francès.

L’ajuntament pretén afavorir l’ocupació en els allotjaments turístics i incrementar la despesa a la destinació en un any que es preveu de recuperació turística després de dos anys d’incertesa.

Articles relacionats

Back to top button