superior

Fires i Congressos

B-Travel atreu al saló 26.000 visitants superant les xifres de 2023

La propera edició de B-Travel tindrà lloc del 28 al 30 de març de 2025

El saló de turisme de Fira de Barcelona, B-Travel, ha posat de manifest que la reactivació de l’activitat turística és un fet. El certamen, que ha comptat al palau 8 del recinte de Montjuïc amb un total 129 expositors, ha despertat l’interès de milers de viatgers que s’han pogut informar o contractar les properes vacances o escapades, en una de les millors edicions dels últims anys.

L’organització de B-Travel estima que el saló ha rebut la visita de més de 26.000 persones, superant les xifres del 2023 i contribuint així a la recuperació d’un sector clau per a l’economia del país com és el turístic.

A més de ser la gran fira turística per al consumidor final, B-Travel també s’està posicionant com a esdeveniment d’interès per als professionals del sector. A les activitats per als agents sectorials s’han acreditat més de 1.200 persones, destacant el Job Market Place de Barcelona (entrevistes a candidats a la recerca d’ocupació); una nova edició de l’ACAVe Travel Market de l’Associació Corporativa d’Agències de Viatge Especialitzades (ACAVe); les jornades professionals de B-Industrial; o la tercera Trobada de Turisme Universal i Accessible.

El més demandat pels visitants

Les destinacions de proximitat catalanes, així com comunitats autònomes com Aragó, Andalusia, Cantàbria, Canàries, Galícia, Extremadura, La Rioja o Regió de Múrcia, han estat les més sol·licitades pels visitants, destacant també Bilbao-Bizkaia, novetat d’aquest any.

A nivell internacional, Cearà-Brasil, Cuba, Croàcia, França, Portugal, República Dominicana i Tanzània han estat els grans protagonistes mentre que les 45 agències especialitzades en altres destinacions com Argentina, Brasil, Xile, Estats Units, Grècia, Illes Maldives, Kenya, Madagascar o Vietnam han rebut també moltes visites.

Els estands dels operadors de creuers amb la presència de Celebrity Cruises, Crucemundo, Creuers Australis, Hurtigruten, MSC Creuers, Royal Caribbean Cruises, Trasmed-Grimaldi Lines i Unicorn Ponant han despertat així mateix molt interès per part dels visitants.

El president del saló, Martí Sarrate, ha afirmat que “B-Travel segueix creixent i despertant l´interès d´expositors i visitants, consolidant-se com la plataforma comercial de referència sectorial”. Sarrate ha assenyalat, a més, que “l’edició d’aquest any és la constatació que el sector turístic ha estat capaç de recuperar-se plenament, gràcies a la seva aposta per la innovació, la digitalització i la desestacionalització per assolir un turisme de més qualitat”.

Per la seva banda, la directora de l’esdeveniment, Marta Serra, ha comentat en aquesta línia que “B-Travel és també una plataforma en línia que presenta les ofertes i promocions dels expositors del saló durant tot l’any, cosa que posa a l’abast dels visitants la possibilitat de viatjar l’any a gairebé qualsevol lloc del món en tot moment, ajudant així a impulsar el procés de desestacionalització de l’activitat turística”.

Una de les zones més concorregudes ha estat B-Delicious Fest, la proposta enogastronòmica de B-Travel que, sota la producció de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT), ha presentat una variada oferta de plats elaborats amb productes de proximitat, servint un total de més de 5.000 degustacions.

Articles relacionats

Back to top button