superior

AAVV i TTOO

L’ERO de Viatges El Corte Inglés retallarà 475 llocs

Després d’arribar a un acord amb els representants sindicals, la plantilla de l’agència de viatges del Corte Inglés es reduirà en 475 persones i no les 620 anunciades. Per a la resta dels empleats s’aplicarà un expedient temporal que afectarà el 40% de la plantilla, unes 4.600 persones.

La companyia espera que s’acullin de forma voluntària a l’ERO (Expedient de Regulació d’Ocupació) el número acordat. Tenen de temps per comunicar-ho fins al 8 de març. Aquests treballadors rebran una indemnització de 33 dies per any treballat i estipula un topall màxim de 20 mensualitats.

En cas de no cobrir els 475 llocs voluntàriament, aplicarà un ERO forçós pel nombre que falti amb empleats de l’àrea corporativa. En aquest cas, la indemnització no voluntària està fixada en 25 dies per any treballat amb un màxim de 15 mensualitats. L’ERO haurà d’estar executat el 30 de juny.

A més, la companyia aplicarà un ERTO (Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació) que afectarà el personal de les àrees de vacances i dels serveis centrals. Serà per a un màxim del 40% i durarà fins al 30 de setembre del 2022.

Articles relacionats

Back to top button