superior

Destinacions

Passar de 6 milions de turistes anuals a només 45

L’illa indonèsia de Bali fa dos anys que no rep visitants. És un dels exemples més dràstics de l’impacte de la pandèmia sobre el turisme.

Crida l’atenció les dades mostrades al reportatge de J.F. Alonso a ABC. El paradís turístic de Bali “ha passat de 6,2 milions de visitants el 2019 a només 45 aquest any”. L’illa fa gairebé dos anys que no rep turistes. Ha estat tancada i quan ha obert els viatges ha imposat condicions complicades per als turistes (visat especial a 300 dòlars, assegurança específica de salut, PCR abans de volar i una altra a l’arribada al país, quarantenes de 10 dies per a tots, fins i tot vacunats)

Dels milions d’europeus, asiàtics i australians que escollien aquest paradís com a destí han passat a unes poques desenes. L’aeroport Internacional Ngurah Rai ha estat tancat i l’últim trimestre de l’any ha operat vols interns de connexió amb la capital del país, Jakarta. L’arribada dels 45 ha estat per mar en embarcació privada. Sens dubte és la xifra més baixa registrada mai a Bali.

L’economia de Bali se n’ha ressentit fortament. Es tracta d’una illa on la població viu amb índex de pobresa i el cop al turisme ha empitjorat la situació.

Articles relacionats

Back to top button