superior

Fires i Congressos

Una altra gran fira turística ajorna mentre Fitur reconfirma la seva celebració

La BIT – Borsa internazionale del turismo, la fira més important d’Itàlia, ha anunciat que ajorna la celebració al mes d’abril. Aquest anunci coincideix amb la decisió de l’organització de Fitur d’assegurar l’edició d’aquest mes de gener de forma presencial.

La pandèmia ha forçat la fira de Milà, que habitualment se celebra al febrer, a moure les dates al 10, 11 i 12 d’abril. El sector turístic italià ha considerat que una fira celebrada entre el 13 i el 15 de febrer no assegurava unes reunions de negocis profitoses i sobretot no arribaven en temps adequat per valorar les tendències turístiques del futur immersos com estem en una nova onada de contagis per òmicron.

Retardant-la un parell de mesos, a la primavera, consideren que la situació serà diferent i els professionals podran valorar el futur de la indústria amb més realisme. Una visió similar és la de l’organització de la ITB de Berlín que tal com vam anunciar a Comunicatur va decidir la cancel·lació de l’edició presencial del 2022 que estava prevista entre el 9 i el 13 de març.

En el cas d’Espanya, la visió és totalment diferent. Ifema ha tornat a confirmar que Fitur se celebrarà a Madrid a les dates previstes, del 19 al 23 de gener, i de forma presencial. La decisió de mantenir-se ha estat “acordada per unanimitat” de tot el comitè organitzador.

Fitur segueix, ITB cancel·la

Articles relacionats

Back to top button