Fires i CongressosFormació

Fitur segueix, ITB cancel·la

Els organitzadors de la cita alemanya per excel·lència del sector turístic, ITB Berlín, ha anunciat la cancel·lació de la fira presencial del 2022 que anava a tenir lloc del 9 i 13 de març.

L’evolució de la variant òmicron no permet “assegurar” als expositors planificar la presencialitat a la ITB i anuncien que es mantindrà un format digital de tres dies de durada per substituir-lo. L’organització ajorna l’assistència física a Berlín un any, fins al mes de març del 2023. Serà la tercera edició afectada per la pandèmia. El 2021 ja es va celebrar en format virtual després de la cancel·lació de l’edició 2020.

En un context de limitacions a la concentració de persones que es reuneixen i les restriccions per viatjar han decidit prendre aquesta mesura amb anticipació i aclarir incògnites als expositors. Una decisió que ajuda el sector a planificar-se amb certeses sobre el futur calendari firal.

En el cas de Fitur, els organitzadors no han comunicat la intenció de cancel·lar l’edició presencial prevista del 19 al 23 de gener del 2022.

Articles relacionats

Back to top button