superior

TT.OO. AA.VV.

Canvis, incerteses i ERO a RACC Travel

La divisió de viatges del Reial Automòbil Club de Catalunya, RACC Travel, està patint una forta reestructuració com a conseqüència final de la seva aventura amb Orizonia.

Primer va ser la recompra del 50% de RACC Travel que tenia Orizonia per mantenir així el control de l’agència de viatges i sortir del malson del concurs de creditors de la corporació que va fer fallida.

Aquesta acció va portar al director general del RACC, Josep Mateu, al capdavant de l’agència de viatges juntament a Joan Antoni Samaranch, fill de l’expresident del COI, substituint els delegats d’Orizonia. La nova cúpula ha intentat buscar un nou soci, que semblava que podia ser el grup Barceló, però les gestions no han fructificat, per la qual cosa s’ha decidit seguir amb el negoci dels viatges en solitari.

El següent pas ha estat la decisió de presentar un expedient de regulació d’ocupació per a uns 130 treballadors dels 150 que te l’empresa. D’aquesta manera es tancarien la majoria d’agències obertes al públic. De les 38 agències, la majoria de les quals són a Barcelona, passaria a tenir-ne només algunes, les més rentables. També canviaria el model de negoci, passant pràcticament a ser una agència on line.

[HOME]

Back to top button