Ara Lleida

Canvi de disseny de la marca “Ara Lleida”

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha canviat la imatge corporativa que l’ha acompanyat des de la seva creació l’any 1989 amb un redisseny de la marca “Ara Lleida”, que s’aplica a les actuacions a Catalunya, i la incorporació de “Visit Lleida”, que serveix per promocionar el territori a la resta de l’Estat i en l’àmbit internacional.

Després de 22 anys mantenint de manera inalterable amb el mateix grafisme la marca “Ara Lleida”, el Patronat de Turisme ha fet un canvi a una imatge arrelada al nostre territori i reconeguda arreu amb un redisseny més fresc i flexible, amb més vitalitat, per tal de potenciar encara més els valors de la natura i adaptar-se als criteris més recents sobre la biodiversitat i la sostenibilitat. El grafisme de la marca nova s’ha concebut per a una Lleida cada vegada més universal en un món que ja és global. La imatge nova, dotada de més frescor, agilitat, versatilitat i color, ha de servir per continuar posicionant amb més força el turisme de Lleida tant en l’àmbit estatal com en la seva projecció internacional.

A banda del redisseny de la marca turística de Lleida, una altra novetat important és la incorporació de “Visit Lleida”, una imatge més global que permetrà posicionar millor la marca i la captació de visitants nous tant en l’àmbit estatal com en l’internacional. D’aquesta manera el Patronat de Turisme incorpora “Visit” al seu logo, tal com també han fet darrerament moltes altres marques turístiques d’arreu del món.

La versatilitat de la marca nova, amb els formats amb "Ara" i “Visit”, queda palesa en la combinació que s’ha fet amb les altres marques geogràfiques del territori, que són els Pirineus i les Terres de Lleida. Igualment es combina amb els diferents productes turístics del conjunt de la demarcació de Lleida, com ara gastronomia, turisme rural, natura, aventura, ornitologia, etc. El logo nou manté tres colors (vermell, verd i blau) i, com a novetat, pot agafar diferents formes (apaisada, vertical, etc.).

La implementació de les dues marques es farà de manera progressiva en la mesura en què es facin les noves accions promocionals. El material de papereria i fullets i la seva adaptació es faran simultàniament a la reedició d’exemplars, sense que representi una despesa addicional pel redisseny de la marca. /Informació emesa pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida

Back to top button