TT.OO. AA.VV.

L’agència Todolisto.es tanca deixant centenars d’afectats

Aquesta setmana ha tancat l’agència todolisto.es especialitzada en viatges de fi de curs. Mitjançant un SMS ha comunicat als seus clients, amb menys de 24 hores d’antelació, que cancel•lava els viatges previstos amb destinació Mallorca. Els afectats són alumnes d’escoles de diferents Comunitats Autònomes.

L’adreça de Todolisto ha emès un comunicat en el qual després de demanar disculpes a les persones afectades pel que considera una “lamentable situació”. Assegura que el nombre total d’afectats és de 696. Entre ells es troben tres escoles de Tarragona. El viatge de final de curs a Mallorca els havia costat uns 400 euros i ho havien contractat a un treballador de l’agència que s’havia desplaçat fins a les escoles. Els pares dels alumnes han decidit presentar una denúncia col•lectiva.

“El motiu real de la cancel•lació ha estat estrictament econòmic, i és a causa de la falta de finançament en termini per part de les entitats financeres, unit a les exigències de pagament immediat dels proveïdors, que anys anteriors no es produïen”, remarca l’agència en el comunicat.

Todolisto diu que els clients que ja han iniciat els seus viatges i tenen previst tornar des de les seves destinacions ja tenen a la seva disposició els bitllets i “tenen garantida la tornada”. A més afegeix que “els serveis en destinació de totes aquestes persones han estat els contractats”.

Malgrat aquesta declaració l’empresa ha anunciat que presenta concurs de creditors i que la seva intenció és demostrar als afectats i davant la justícia “que no ha existit cap il•lícit en l’actuació dels administradors, sent el motiu de les nostres decisions estrictament econòmic”.

[HOME]

Back to top button