superior

abajo

Destinacions

Barcelona World, en funcionament el 2016

El complex d’oci Barcelona World es començarà a construir al costat de PortAventura el setembre del 2013 i a principis del 2016 està enllestida la primera fase. El primer complex portarà el nom de BCN Dream.

Xavier Adserà, conseller delegat del grup Veremonte, societat promotora del projecte, no ha facilitat el nom de cap inversor però ha assegurat que la inversió inicial serà de 4.500 milions d’euros. BCN Dream acollirà 6 casinos, una zona oferta d’oci i de turisme de negocis. Serà a BCN Dream on s’ubiquin les 12.000 habitacions hoteleres i galeries comercials. En el futur preveuen expandir amb més instal•lacions d’entreteniment.

En un segon àmbit de desenvolupament del projecte, Adserà ha parlat d’una àrea anomenada ‘smart cities’ centrada en les temàtiques de Rússia, la Xina, Brasil, l’Índia i l’Orient Mitjà. L’objecte de la tematització és que els visitants procedents d’aquests països trobin un entorn familiar, amb l’oferta comercial, cultural i gastronòmica dels seus llocs d’origen.

Segon els promotors de Barcelona World els visitants de les Smart Cities podran accedir a una platja exclusiva que qualifiquen d’un espai únic a Europa. La zona smart cities també podria acollir un institut tecnològic sobre el vehicle elèctric, apunten algunes fonts.

Diversos equips d’arquitectura i enginyeria catalans estan treballant en els plànols del projecte. Veremonte manté contactes amb grups asiàtics, europeus i nord-americans que gestionen resorts turístics arreu del món perquè participin. Adserà reafirma que el nom del complex serà Barcelona World, tot i l’oposició rebuda des de la demarcació de Tarragona que és on s’ubica el complex.

Barcelona World vol competir amb Eurovegas i sumar varis milions de visitants als 4 milions que ja rep PortAventura. El projecte crearia segons els promotors 20.000 llocs de treball.

[HOME]

Back to top button