Marítim

Barcelona es “grimalditza”

Grimaldi Terminal Barcelona és la nova seu de la naviliera italiana al port de la capital catalana. La infraestructura, situada al Moll Costa, ha suposat una inversió de prop de 20 milions d’euros.

Amb aquesta inversió milionària, el Grup Grimaldi explica que “consolida la seva decidida aposta per Barcelona com a epicentre de la seva activitat de short sea shipping al Mediterrani”.

La nova infraestructura inclou un edifici de tres plantes d’un total de 3.750 metres quadrats de superfície i una passarel•la amb un finger de connexió entre terminal i punts d’atracament. Tot això sobre una superfície total de 63.000 metres quadrats de terreny guanyat al mar. L’estació marítima té capacitat per a 3.600 passatgers d’embarcament i desembarcament simultàniament, disposa de 1.000 metres quadrats d’oficines, locals comercials, un restaurant i una gran sala de conferències.

El Port de Barcelona manté des de fa anys una ferma aposta pel short sea shipping com a model de transport eficient i sostenible. Els seus responsables destaquen que aquest compromís “li ha permès convertir-se en un port líder del transport marítim de curta distància a l’Estat espanyol i en un dels més importants del sud d’Europa, amb línies consolidades i de qualitat com les que opera Grimaldi”.

[HOME]

Back to top button