superior

Mercats

Macrojornada comercial per a l’oferta turística d’interior i de muntanya

L’Agència Catalana de Turisme  ha organitzat al Castell de Sant Ferran de Figueres, el Buy Catalunya Natura, Interior, Muntanya i Pirineus. Una macrojornada en la que han participat 120 empreses turístiques catalanes per promoure la seva oferta entre una vuitantena d’operadors turístics internacionals convidats expressament per aquesta acció.

Es calcula que són més de 2.350 cites comercials individualitzades les que han tingut els empresaris amb els operadors que procedeixen de 20 països diferents. L’objectiu dels organitzadors és generar el màxim de negoci per aquesta oferta especialitzada en el segment de muntanya.

A més de la jornada comercial, els operadors han participat en uns viatges de familiarització específics per conèixer in situ les propostes de turisme rural, actiu, esports d’aventura i enoturisme, així com alguns dels llocs més emblemàtics de l’interior i la muntanya de Catalunya, informen des de l’Agència.

Aquesta acció s’emmarca en la celebració de l’any temàtic que enguany la Generalitat dedica al turisme interior i de muntanya. Els objectius principals d’aquesta iniciativa són “potenciar l’oferta turística catalana de les comarques de l’interior per aconseguir un reequilibri territorial dels fluxos turístics, i ajudar les petites i mitjanes empreses d’aquests territoris en la promoció i comercialització de les seves propostes turístiques”.

Articles relacionats

Back to top button