superior

Fires i Congressos

Destino-21, el primer Congrés Nacional de Turisme i Periodisme tindrà lloc a Benidorm el 2 de desembre

En plena efervescència de jornades, congressos i trobades turístiques post pandèmia s’acaba d’anunciar la celebració del primer Congrés Nacional de Turisme i Periodisme.

El certamen està organitzat per l’Ajuntament de Benidorm i Visit Benidorm, que actuaran d’amfitrions; la consultora de gestió d’actius turístics Sergestur i la Càtedra d’Estudis Turístics “Pedro Zaragoza Orts” de la Universitat d’Alacant.

L’objectiu és debatre sobre el futur del periodisme i del turisme a partir del tractament informatiu de les notícies turístiques i la seva implicació en altres sectors com l’economia, la societat o els canvis en els models de comunicació. En aquest sentit es parlarà dels nous formats, els creadors de continguts o l’arribada al sector de blogers i influenciadors.

Encara que enfocat al món periodístic en general, els organitzadors també esperen atreure a institucions de gestió turística territorial, empreses i associacions del sector, així com a estudiants de turisme i periodisme.

El congrés comptarà amb diferents professionals del sector, destacant la presència de diversos responsables del món hoteler, així com grans experts com Ignacio Vasallo i naturalment diversos periodistes i comunicadors.
El programa inclou els següents temes:

  • Futur, turisme, periodisme
    • Destinacions turístiques: economia, comunicació i societat
    • Entre algorismes y fakes
    • Canvi de model en la comunicació turística
    • Informació en temps real

Destino 21 és un congrés gratuït i tindrà un format mixt, presencial i virtual.
Teniu  més informació sobre el programa, els ponents i el formulari d’inscripció en el web Destino 21.

Articles relacionats

Back to top button